• Pearl Earrings

    Anting Mutiara

  • Pearl Bracelets

    Gelang Mutiara

  • Pearl Necklaces

    Kalung Mutiara

  • Pearl Sets

    Sét Mutiara

tentang Kami

Suplier produk mutiara kualitas luhur dumasar kana ranté industri sareng mérek. Perhiasan DAKING resmi didirikeun taun 1992 di Zhangjiagang, kota palabuan caket Shanghai, sapanjang Walungan Yangzi. Saprak harita, urang parantos janten panyadia ampir unggal jinis mutiara. Kaasup pabrik, ngararancang sareng ngekspor perhiasan pir, perhiasan pérak, perhiasan emas ogé perhiasan batu semi-permata sareng perhiasan kostum mode…

tingali langkung

produk

DAKING Perhiasan

DAKING Jewellery didedikasikan pikeun kaunggulan sareng kualitas pikeun sadayana perhiasan mutiara sareng layanan palanggan kami. Salami 28 taun, kami parantos bakti pikeun pamekaran sareng panggunaan mutiara kalayan gaya kerja sareng sikap, profesional, tangguh éfisién sareng inovatif.

panilitian ayeuna

Kadatangan Anyar