15x25mm AAA Alami Oval Bodas Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendent & Kait Anting-anting Perhiasan Set, SET005

15x25mm AAA Alami Oval Bodas Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendent & Kait Anting-anting Perhiasan Set, SET005

Pedaran pondok:

Mutiara bujur 5x25mm lonjong

18 inci tina kalung

2 inci subang

925 pérak sterling


Detil Produk

Tanda Produk

15x25mm oval mutiara mutiara

18 inci tina kalung;

2 inci subang

925 pérak sterling

Dina awal abad pertengahan, anu disebat "cai Mutiara" dipercaya tiasa ngubaran seueur panyakit sareng ngamajukeun umur panjang. Kamurnian sareng kasampurnaan tehmabe batu mutiara dihubungkeun sareng kasucian, integritas, sareng iman jalma abad pertengahan ka Gusti. Hasilna, mutiara ngahias kuil, sareng altar.

Ti jaman baheula nepi ka ayeuna, jalma yakin yén mutiara tiasa nyayogikeun kulawargana.

Bahan Mabe mutiara
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik 15x25mm oval mutiara mutiara
Panjangna 18 "tina kalung, 2" anting-anting
Warna sakumaha poto, warna alami
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 40g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,060 kg
Jenis Paket kantong opp sareng kantong kado

Jumlah
(Buah)
1 - 100 101 - 1000 > 1000
Est. Waktos prosés
(poé
10 20 25-40

TW6A9548-1590214407000

15x25mm AAA Alami Oval Bodas Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendant & Kait Anting-anting Perhiasan Set, SET005

TW6A9549-1590214415000

15x25mm AAA Alami Oval Bodas Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendant & Kait Anting-anting Perhiasan Set, SET005

TW6A9550-1590214424000

15x25mm AAA Alami Oval Bodas Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendant & Kait Anting-anting Perhiasan Set, SET005

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami