2 Baris Babak Mutiara Gelang Abu-abu Cai Mutiara Bangle Gelang Cuff Coil Pikeun Panganten Panganten, Sterling Silver, PB008

2 Baris Babak Mutiara Gelang Abu-abu Cai Mutiara Bangle Gelang Cuff Coil Pikeun Panganten Panganten, Sterling Silver, PB008

Pedaran pondok:

Bungkus kawat dua-untai anu indah, bungkus kawat mémori nyata 4-8mm bungkus. Bakal cocog sareng pigeulang ukuranana. Kaayaan anu saé, mutiara warna bodas anu saé, Abu, merak, atanapi warna anu disayogikeun ogé sayogi.


Detil Produk

Tanda Produk

2 jajar bunderan gelang mutiara abu-abu mutiara gelang gelang cuff coil pikeun panganten awéwé, Sterling Silver, PB008

7-8mm & 4-5mm Mutiara tawar buleud.

Bangle

Sayogi Dina Bodas, Kelir Abu-abu

Bungkus kawat dua-untai anu indah, bungkus kawat mémori nyata 4-8mm bungkus. Bakal cocog sareng pigeulang ukuranana. Kaayaan anu saé, mutiara warna bodas anu saé, Abu, merak, atanapi warna anu disayogikeun ogé sayogi.

Gagasan kado anu idéal pikeun kado ulang taun Juni pikeun awéwé anu resep ka gelang mutiara mutiara. 

Bangle ieu mangrupikeun kado anu sampurna pikeun pesta kawinan, kawinan, atanapi diri anjeun sorangan!

Gampang ditunda teras angkat. 

Abdi langkung resep nampung pamundut khusus kana pangabisa kuring!

Bahan mutiara cai tawar
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik 7-8mm & 4-5mm Mutiara tawar buleud.
Panjangna bisa diatur
Warna Sayogi Dina Bodas, Kelir Abu-abu
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 30g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,040 kg
Paket-Tipe kantong opp sareng kantong kado

Jumlah
(Buah)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Waktos prosés
(poé
10 20 25-40

Cina-Kualitas Tinggi 2 Baris Gelang Mutiara Buleud Kelir Mutiara Cai Tawar Mutiara Gelang Cuff Coil Pikeun Panganten Panganten, Sterling Silver, Pabrik PB008 & Suplier

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami