Tentang Kami

Tentang Kami

Suplier produk mutiara kualitas luhur dumasar kana ranté industri sareng mérek. Perhiasan DAKING resmi didirikeun taun 1992 di Zhangjiagang, kota palabuan caket Shanghai, sapanjang Walungan Yangzi. Saprak harita, urang parantos janten panyadia ampir unggal jinis mutiara. Kaasup pabrik, ngararancang sareng ngekspor perhiasan pir, perhiasan pérak, perhiasan emas ogé perhiasan batu semi-permata sareng perhiasan kostum mode.

28 taun pangalaman

DAKING Jewellery didaptarkeun pikeun kaunggulan sareng kualitas pikeun sadayana perhiasan mutiara sareng layanan palanggan kami. Salami 28 taun, kami parantos bakti kana pamekaran sareng pemanfaatan mutiara kalayan gaya kerja sareng sikap anu profesional, tanggel waler, épisién sareng inovatif. Kalayan iman anu saé, bijaksana, sareng reputasi anu hadé pikeun manajemén, Kami komitmen pikeun pamekaran Industri Mutiara dina élmu, téknologi, skala sareng merk. Dina waktos ieu, kami parantos ngalayanan seueur nasabah ti sakumna dunya anu milari anu pangsaéna mutiara kualitas. Unggal sapotong perhiasan anu karajinan tangan sareng aslina.

Dinten ayeuna

Tumuh urang teraskeun sareng produk énggal dikembangkeun sacara teras-terasan. Kaunggulan dina Kualitas. Kaunggulan dina Harga. Kaunggulan dina Palayanan. Kami nyéépkeun waktos pikeun milih, nganalisis sareng nyiptakeun unggal perhiasan sabab kami hoyong anjeun dilayanan ngan ukur layanan palanggan anu pangsaéna. Kami hoyong anjeun jalan-jalan sareng perhiasan anyar mutiara anu anjeun yakin sareng bagja.

Produk