Sertipikat

Sertipikat

certificate_1

Barang parantos diliwatan ku cara sertifikasi mumpuni nasional sareng parantos ditampi di industri utama urang. Tim rékayasa ahli kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nganteurkeun anjeun nganggo sampel gratis kanggo minuhan spésifikasi anjeun. Usaha anu idéal sigana bakal dihasilkeun pikeun nyayogikeun anjeun jasa sareng solusi anu paling nguntungkeun. 

Zhangjiagang City Daking Jewellery Co., Ltd.