Taros Kami

Taros Kami

Zhangjiagang City Daking Jewellery Co., Ltd.

Alamat

NO.18 Jalan Raya Ji Shanghai, Nansha JinGang, Zhangjiagang Jiangsu, Cina

Telepon

86-512- 58377867
86-18915696496
86-18796839168

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami