Dainty Huggie Hoops, 18k Emas Disepuh Sterling Silver, Gelang leutik, Anting Mutiara, gelung Mini, Gelung Emas, Gelang Mutiara, Ceuli Emas

Dainty Huggie Hoops, 18k Emas Disepuh Sterling Silver, Gelang leutik, Anting Mutiara, gelung Mini, Gelung Emas, Gelang Mutiara, Ceuli Emas

Pedaran pondok:

Gelang hugger sing apik, 18k emas dilapis pérak sterling, gelang leutik, anting mutiara, gelung mini, gelung emas, gelang mutiara, anting emas, PE004


Detil Produk

Tanda Produk

Gelang hugger sing apik, 18k emas dilapis pérak sterling, gelang leutik, anting mutiara, gelung mini, gelung emas, gelang mutiara, anting emas, PE004

Tombol mutiara tawar 3-4mm

Pérak sterling sareng kalér emas dilapis emas 18K.

Sayogi Dina 925 pérak Sterling, pérak nganggo emas dilapis, pérak nganggo emas acuk dilapis.

Anting-anting mutiara pérak anu éndah ieu gaduh mutiara bodas tawar 3 mm anu éndah.

mutiara cai tawar bodas alami, 18k emas dilapis pérak sterling.

Anting geulis sareng gaya pikeun babaturan, sadulur, ulang taun, ulang taun

Aranjeunna bakal bogoh ka perhiasan sparkling

Pikeun kasempetan naon waé éta mangrupikeun tempat nongkrong santai sareng rerencangan, jalan-jalan di taman atanapi wengi romantis, anting-anting ieu bakal sampurna ngalengkepan tampilan anjeun 

Bahan mutiara cai tawar
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik Tombol mutiara tawar 3-4mm
Warna Bodas, Pink, Gray, sareng Merak
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 10g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,020 kg
Paket-Tipe kantong opp sareng kantong kado

Jumlah
(Buah)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Waktos prosés
(poé
10 20 25-40

TW6A8330-1588831333000

Cina Dainty Huggie Hoops Berkualitas Tinggi, 18k Emas
Dilapis Sterling Silver, Gelang leutik, Anting Mutiara,
Mini gelung, gelung emas, gelung mutiara,
Anting-anting Emas, PeE004

TW6A8325-1588831340000

Dainty Huggie Hoops, 18k Emas Plated Sterling Silver,
Gelang leutik, Anting Mutiara, Gelang Mini, Gelang Emas,
Gelang Mutiara, Anting Emas,
PeE004 Produsén & Suplemén

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami