Mutiara Leupas Cai Tawar

Mutiara Leupas Cai Tawar

  • 26-29mm Natural Color Biwa Freshwater Pearl Bead Strands

    26-29mm Warna Alami Mutiara Cai Tawar Mutiara Manik

    Ngaran manik Biwa asalna ti Tasik Biwa di Jepang. Mutiara anu dihasilkeun di Danau Biwa umumna disebut manik Biwa. Nanging, kusabab polusi serius di perairan Danau Biwa di Jepang, dina dasarna teu aya deui mutiara anu tiasa dibudidayakeun ti Danau Biwa.

    Di Cina, rupa-rupa mutiara dibudidayakan, sareng mutiara biwa mangrupikeun salah sahiji. Bentuk awakna panjang sareng langsing, anu mangrupikeun ciri anu jelas pisan sareng kaunggulanana dibandingkeun sareng sagala rupa mutiara asli atanapi bujur. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun perhiasan DIY tina sababaraha bentuk, pesona na teu aya tandingan sareng mutiara anu sanés, sareng éta ogé langkung mancawura

  • 7-7.5mm Freshwater Pearl round Pearl Beads

    7-7.5mm Mutiara Cai Tawar buleud Mutiara

    Kusabab mutiara cai tawar dibudidayakeun tanpa inti, éta bakal kapangaruhan ku faktor anu langkung éksternal nalika tumuh. Aya seueur mutiara bentukna henteu teratur. bentuk umumna buleud, lonjong, ngawangun tombol, ngawangun béas, bentuk tomat, bentukna khusus, sareng diantarana, mutiara buleud kirang ti 5% tina total kaluaran mutiara. Mutiara anu buleud sareng sampurna dina kaayaan cahaya anu kuat leres-leres aya dina puluhan rébu, janten nilai mutiara tawar anu saé masih luhur pisan. Éta lumrah pikeun mutiara tawar kualitas luhur janten rébuan malahan bahkan puluhan rébu.

    Mutiara cai tawar beunghar warna, umumna bodas, katumbiri, pink, ungu sareng warna alam anu sanésna, sareng permukaan mutiara lemes sareng hérang na lemes, ngagemana ngagambarkeun watek awéwé wétan.

  • Button Shape White Pink Color Mabe Beads for Pair Jewelry Making 9-10mm Freshwater Pearls No Hole

    Tombol Wangun Bodas Pink Warna Mabe Manik-manik Pikeun Pasangan Perhiasan Ngadamel 9-10mm Mutiara Cai Tawar Teu liang

    Ieu mutiara Mabe asli. Kelirna alami. Sanaos permukaanna lemes pisan, sababaraha tékstur tiasa jelas katingali dina cahaya anu kuat, sareng tékstur ieu nambihan jinis kaéndahan anu béda-béda. Ngajantenkeun kana aksésoris papakéan bakal nambihan sababaraha sorotan kana baju, saderhana tapi monoton. Sareng ukuran na ogé ageung pikeun mutiara mabe, éta tiasa ngajantenkeun anjeun janten titik fokus. Sareng éta henteu bénten sareng mutiara, ieu cocog pisan pikeun jalma anu ngagaduhan gangguan obsesip-kompulsif, ogé pikeun pemula DIY

  • H Shape Cultured Fresh Water Pearl Strands Women and Men Jewelry Material Beads DIY Necklace Bracelet Baroque Style

    H Bentuk Budidaya Mutiara Cai Segar Kabeungkeut Awéwé sareng Lalaki Bahan Perhiasan Manik-manik DIY Kalung Gelang Gaya Barok

    Mutiara bentuk H mangrupikeun jinis mutiara héteroséksual, anu kagolong kana mutiara Baroque. Mutiara bentuk H jarang sareng boro nembongan dina kahirupan urang. Ieu mutiara cai tawar anu dibudidayakeun sareng inti anu ditanamkeun di jerona, janten bubuk mutiara tumuh sareng ngabungkus inti di jero nalika tumuh. Bentuk inti nempatkeun bentuk mutiara. Tapi henteu sadayana mutiara bakal tumuh sesuai sareng bentuk kapang anu aya di jero, sareng mutiara anu tumuh janten bentuk kapang jarang, sareng ukuran anu saéna henteu benten henteu kirang kirang.

  • 16mm  Freshwater Pearl Edison Pearl Beads

    16mm Manisan Cai Mutiara Edison Mutiara

    Mutiara Edison mangrupikeun mutiara berbudaya nuklir tawar, anu jumlahna langkung ageung tibatan mutiara cai tawar biasa. Boh diaméterna sareng kacaangan caket kana mutiara inti laut laut anu mahal, sareng Edison umumna parantos dibudidayakeun henteu langkung ti tilu taun, janten éta ogé ngagaduhan warna anu warna sareng harga murah anu tanpa mutiara cai tawar inti. Tapi henteu sadayana mutiara Edison sampurna buleud, bagian ageung diantarana bakal tumuh kana bentuk Baroque, babak anu sampurna kalayan sababaraha cacadna langka.

    Tapi cacat anu fatal ngajantenkeun henteu disambut teuing! Saatos nganggo sababaraha waktos, permukaan lapisan mutiara Edison bakal katingali garis-garis halus. Beungeut mutiara janten henteu lemes deui, kaleungitan hérang, sareng warnana kusam.

  • AAA Grade 10x10mm pearls, 16 strand, Fresh Water Pearl, Fancy Square Freshwater Pearl

    Mutiara Kelas 10x10mm AAA, 16 untai, Mutiara Cai Seger, Mutiara Cai Tawar Alun-Alun

    Keshi Mutiara Mutiara Kornflake Pasagi Unik Ukuran 10mm, Strand lengkep, Krim mewah mewah Luster AAA Mutiara Baroque.

  • AAA Keishi Pearls, 8mm White Keshi Reborn Pearl Beads, Freshwater Pearl

    Mutiara Keishi AAA, Manik Mutiara Keshi Reborn 8mm Bodas, Mutiara Cai Tawar

    Mutiara tawar nambihan kaanggotaan sareng canggih pikeun sagalana. Ngagunakeun mutiara cai tawar urang, anjeun tiasa ngajantenkeun anjeun hal anu luar biasa.

  • 12mm AAA Hexagon Shape Ivory White Freshwater Keshi Pearl Strand

    12mm AAA Hexagon Wangun Gading Bodas tawar Keshi Mutiara Strand

    Urang tiasa ngalakukeun senar. Éta bakal sakitar 18inches / 46cm saatos senar nganggo jepitan pérak 925.

  • 11x17mm Lantern Special Shape Pearl Freshwater Pearl Natural White Full Strand

    11x17mm lantera Wangun Husus Mutiara tawar Mutiara Bodas Bodas Strand lengkep

    Mutiara tawar nambihan kaanggotaan sareng nyempurnakeun sagala rupa. Kalayan mutiara cai tawar urang, anjeun tiasa ngajantenkeun anjeun luar biasa!

  • 11x11mm Triangle Shape Freshwater Pearl Strand

    11x11mm Triangle Wangun Cai Mutiara Strand

    Jarang! AA 11x11mm Alami Segitiga Bodas Wangun Mutiara Cai Tawar, hiji untai lengkep, grosir Full Strand

    11x11mm Segitiga bentuk untai mutiara Cai Tawar

    16 ″ unggal untaian

    Sayogi Dina Kelir Bodas, Pink, Gray, Merak ... jsb

  • AAA 11-12mm Freshwater Broque Pearl Beads,fresh Water Pearl Star Beads For Jewelry Making

    AAA 11-12mm Manik Mutiara Cai Tawar, Manik Star Mutiara Cai seger Pikeun Ngadamel Perhiasan

    Strand mutiara bintang mangrupikeun salah sahiji bentuk khusus untaian mutiara tawar alami.

  • AAA 9x13mm Freshwater Broque Pearl Beads,Sideways Cross Beads,Fresh Water

    AAA 9x13mm Manik Mutiara Tawar Cai Tawar, Manik Palang Sisi, Cai seger

    Mutiara Palang Bentuk Manik pikeun Ngadamel Perhiasan

    9x13mm bentuk salib untaian mutiara Cai Tawar

    16 "unggal untaian

    Sayogi Dina Kelir Bodas, Pink, Gray, Merak ... jsb

12 Teras> >> Halaman 1/2