Mutiara Cai Tawar & Kaca Manik Gelang 3 Baris, Sterling Silver, PB005

Mutiara Cai Tawar & Kaca Manik Gelang 3 Baris, Sterling Silver, PB005

Pedaran pondok:

Gelang gelang bertekstur pikeun tampilan anu ngagenclang kalayan éndah sareng tiasa diatur hiji ukuran cocog sareng sadayana. Gampang ditunda teras angkat.


Detil Produk

Tanda Produk

Mutiara Cai Tawar & Kaca Manik Gelang 3 Baris, Sterling Silver , PB005

6-7mm mutiara tawar baroque

Bangle

Sayogi Dina Warna Multi-Alami, Bodas, Abu, Multi-Gray

Bangle ieu mangrupikeun kado anu sampurna pikeun pesta kawinan, kawinan, atanapi diri anjeun sorangan!

Mutiara cai tawar éndah & kaca gelang mutiara didamel tina mutiara alam. Barang ieu mutiara bodas disetél dina pinggel warna. Ogé sayogi kalayan mutiara alami pink atanapi hideung (tingali poto). Stylish tur elegan, pinggel ieu tiasa dianggo siang atanapi wengi kanggo nambihan sentuhan ka sophistication. Cocog pikeun ngarawat batur anu istiméwa, atanapi pikeun Natal, ulang taun, acara khusus, praméswari atanapi saha waé pikeun nunjukkeun anjeun mikir ngeunaan aranjeunna. 

Gelang gelang bertekstur pikeun tampilan anu ngagenclang kalayan éndah sareng tiasa diatur hiji ukuran cocog sareng sadayana. Gampang ditunda teras angkat. 

Bahan mutiara cai tawar
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik 6-7mm mutiara tawar baroque
Panjangna bisa diatur
Warna Sayogi Dina Warna Multi-Alami, Bodas, Abu, Multi-Gray
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 25g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,040 kg
Paket-Tipe kantong opp sareng kantong kado

Jumlah
(Buah)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Waktos prosés
(poé
10 20 25-40

TW6A7764-1588828859000

Cai Tawar Berkualitas Tinggi Cina
Mutiara & Kaca Manik
3 Gelang Baris,
Sterling Silver, PB005

TW6A7765-1588828867000

Mutiara Cai Tawar & Kaca
Beaded 3 Baris Gelang,
Pérak hampir murni,
Pabrikan & Pembekal PB005

TW6A7766-1588828878000

Mutiara Cai Tawar & Kaca
Beaded 3 Baris Gelang,
Pérak hampir murni,
PB005

TW6A7767-1588828886000

Mutiara Cai Tawar & Kaca
Beaded 3 Baris Gelang,
Pérak hampir murni,
PB005

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami