Warta

Warta

  • Naha anjeun milih anting anu leres?

    "Perhiasan jempé, tapi éta némpél haté awéwé langkung saé tibatan basa naon waé." - Shakespeare Nalika awéwé raos ku minuhan sapotong perhiasan anu indah, aya sentuhan émosional antara keduanya. Awéwé anu ...
    Maca deui
  • Pesona mutiara

    "Kalung anu paling idéal, aksésoris anu paling pas di antara sadaya perhiasan di dunya, sareng aksésoris anu paling penting dina papakéan unggal awéwé-saperangkat mutiara. Unggal awéwé kedah gaduh tali kalung mutiara ”——Geneviève Antoine Dariaux Meureun anjeun parantos gaduh dazzl ...
    Maca deui
  • Pangaruh jero mutiara

    Sanaos mutiara teu gaduh hérang intan sareng kaéndahan permata warna-warni, warna na hipu sareng lemes sareng bentuk alami sareng éndah parantos janten tempat anu paling menawan. Unggal mutiara mangrupikeun harta anu pinuh ku vitalitas. Misterius anu teu bisa diprediksi ieu ...
    Maca deui
  • Anting Mutiara

    Dina kahirupan urang sadidinten, urang tiasa milih anting-anting mutiara panjang heula, éta mangrupikeun senjata pangsaéna pikeun ngarobih bentuk wajah, duanana elegan sareng luar biasa, éta tiasa disebatkeun janten barang anu penting. Anting-anting panjang saderhana sareng loma, sareng tiasa cocog sareng santai, anu tiasa ...
    Maca deui
  • Tempat anu pangsaéna pikeun mésér perhiasan online: anting-anting, cincin sareng seueur deui

    Intina ieu: Abdi resep sapatu sareng tas sapertos budak awéwé salajengna, tapi kuring ngagaduhan tempat anu khusus dina haté pikeun ngagem perhiasan. Nyatana, kuring kataji ku koleksi sakedik kuring. Nanging, kuring ogé teras-terasan milarian baju énggal sareng ngagurilap-kabeneran, kuring parantos ngumpulkeun sababaraha tempat anu pangsaéna pikeun mésér perhiasan ...
    Maca deui
  • Palang-laut: pamekaran pang anyarna ngeunaan tempat mutiara-Perhiasan Usaha Palang-laut: pamekaran pangénggalna ngeunaan mutiara

    Mutiara kagum sareng dipikacinta ku jalma ti saprak jaman kuno. Aranjeunna diapresiasi pisan di Yunani kuno sareng Roma, sareng ti saprak éta, aranjeunna parantos dikenal di panjuru dunya salaku objék hiasan sareng nilai. Hiasan ieu asalna ti sakumna dunya. Masih aya mutiara alami ...
    Maca deui
  • which one wears for a longer time for various of pearls?

    anu mana anu nganggo waktos anu langkung lami pikeun sagala rupa mutiara?

    Cai laut Mutiara Akoya: Lapisan luar anu ipis sareng bubuk gampang murag. Bubuk mutiara langkung kandel 0,4mm tiasa dianggo salami 5 taun, tapi gloss bakal lemah sareng kedah digosok. Mutiara Laut Kidul: Sadaya Mutiara Laut Kidul (Bodas Australia, Mutiara Emas, Tahiti), hav ...
    Maca deui
  • Summer Accessory–pearl jewelry

    Usum aksésori – perhiasan mutiara

    Dina usum panas anu panas, panasna hésé ditanggung. Blus taktak kecap awéwé, baju kaos halter, sareng baju halter némbongan dina gilirannana, tapi anu cocog sareng asesorisna henteu tiasa diémutan. Mutiara asalna tina cai sareng alami ngagaduhan watek tiis. Mangrupikeun salah sahiji aksésoris anu paling saé ...
    Maca deui
  • Medicinal pearls

    Mutiara ubar

    Mutiara mangrupikeun batu permata organik kuno, dihasilkeun dina moluska mutiara sareng moluska nacre. Éta dihasilkeun ku aksi éndokrin. Manik-manik mineral anu ngandung kalsium karbonat dirakit tina sajumlah seueur kristal aragonit alit. Komposisi mutiara alami nyaéta: 91,6% CaCO3, 4% H2O, 4% organik ...
    Maca deui
  • Carved Freshwater Pearl

    Diukir Mutiara Cai Tawar

    Naha anjeun ngaraos mulus buleud mulus teuing bosen? Hayu urang bersenang-senang ngeunaan manik mutiara tawar anu diukir. Ieu mangrupikeun mutiara cai tawar leupas anu dikukir tangan. Sagala pola ukiran khusus aya. ...
    Maca deui
  • Shell pearls

    Mutiara cangkang

    Naon mutiara cangkang? Seueur jalma resep pisan kana mutiara, tapi ngan ukur sabagian ti aranjeunna anu terang mutiara cangkang sareng anu sanésna bakal nyarios naon mutiara cangkang éta? sareng aranjeunna mutiara palsu? Mutiara cangkang mangrupikeun 'mutiara' énggal anu didamel ku cangkang. Jalma-jalma muka tiram sareng nyandak ...
    Maca deui
  • Pearl Mabe

    Mabe Mabe

    PEARL "MABE" - Ieu mangrupikeun bentuk leuleuy mutiara berbudaya laut. Jinis mutiara leuleuy panggedéna. Mutiara "MABE" ngagaduhan bentuk hemispherical anu teu biasa, anu dipedar ku kanyataan yén mutiara henteu tumuh dina jero moluska, sabab biasana kajadian, tapi dina ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2