Warta

Warta

  • Did you wear it right in autumn and winter?

    Naha anjeun nganggo éta leres dina usum gugur sareng usum salju?

    Poek ngahasilkeun cahaya, sangsara ngasah harta. Awéwé nganggo kalung mutiara bakal caang, éta leres. Kalung mutiara panjang anu beueus mangrupikeun produk anu paling cocog pikeun ningkatkeun temperament, khususna dina usum gugur sareng usum hideung, bodas sareng kulawu. Kalung mutiara panjang anu beueus ...
    Maca deui
  • Soul Mate of Female

    Jiwa mate Awéwé

    Henteu janten masalah upami anjeun bangkrut sareng anjeun henteu tiasa nganggo baju nami ageung. Ngagem kalung mutiara ieu tiasa ngingetan diri anjeun yén anjeun kantos janten selebritis ... ”Caroline nyarios —— Pilem <2 Gadis Pecah>" Innocence and mellowness "," gentleness and sabar ", & ...
    Maca deui
  • White pearls vs colored pearls

    Mutiara bodas vs mutiara warna

    Mutiara ogé ngagaduhan warna anu warna-warni. Sanaon jalma-jalma henteu acan acan réngsé sacara lengkep alesan-alesan ngawangun warna mutiara warna-warni, tiasa dicindekkeun tina warna-warna mutiara yén warna-warna mutiara ngagaduhan hubungan anu saé sareng indung-mutiara anu ngahasilkeun ...
    Maca deui
  • Dyed Gold Pearl Beads and South Sea Gold Pearl Beads

    Manik Mutiara Emas anu dicelup sareng Manik Mutiara Laut Kidul

    Mutiara emas anu biasana urang carioskeun ngarujuk ka Mutiara Laut Kidul, anu mangrupikeun jenis mutiara laut lahir di sagara kalér Australia, Pilipina, Malaysia sareng Nusantara Indonésia. Kusabab warna emasna, éta disebat Mutiara Laut Kidul, disebut ogé Laut Kidul Pe ...
    Maca deui
  • Why Does Your Pearl Jewelry Always been Wear-out?

    Naha Perhiasan Mutiara Anjeun Salawasna Paké?

    Aya béja dilaporkeun ngeunaan kasus biaya mutiara anu disangka di pusat tés perhiasan: Mr. Chou nyéépkeun ampir USD1.500 kanggo mésér hiji kalung mutiara tawar kanggo istrina, tapi ngan saatos hiji usum panas, kalung mutiara anu sering dianggo ku pamajikanana nyusut ampir 1,5mm, ...
    Maca deui
  • Naha anjeun milih anting anu leres?

    "Perhiasan jempé, tapi éta némpél haté awéwé langkung saé tibatan basa naon waé." - Shakespeare Nalika awéwé raos ku minuhan sapotong perhiasan anu indah, aya sentuhan émosional antara keduanya. Awéwé anu ...
    Maca deui
  • Pesona mutiara

    "Kalung anu paling idéal, aksésoris anu paling pas di antara sadaya perhiasan di dunya, sareng aksésoris anu paling penting dina papakéan unggal awéwé-saperangkat mutiara. Unggal awéwé kedah gaduh tali kalung mutiara ”——Geneviève Antoine Dariaux Mungkin anjeun parantos gaduh dazzl ...
    Maca deui
  • Pangaruh jero mutiara

    Sanaos mutiara teu gaduh caang intan sareng kaéndahan permata anu ngagurilap, warna na hipu sareng lemes sareng bentuk alami sareng éndah parantos janten tempat anu paling menawan. Unggal mutiara mangrupakeun harta anu pinuh ku vitalitas. Misterius anu teu bisa diprediksi ieu ...
    Maca deui
  • Anting Mutiara

    Dina kahirupan urang sadidinten, urang tiasa milih anting-anting mutiara panjang heula, éta mangrupikeun senjata pangsaéna pikeun ngarobih bentuk wajah, duanana elegan sareng luar biasa, éta tiasa disebatkeun janten barang anu penting. Anting-anting panjang saderhana sareng loma, sareng tiasa cocog sareng santai, anu tiasa ...
    Maca deui
  • Tempat anu pangsaéna pikeun mésér perhiasan online: anting, cincin sareng seueur deui

    Intina ieu: Abdi resep sapatu sareng tas sapertos budak awéwé salajengna, tapi kuring ngagaduhan tempat anu khusus dina haté pikeun ngagem perhiasan. Nyatana, kuring kataji ku koleksi sakedik kuring. Nanging, kuring ogé teras-terasan milarian baju énggal sareng ngagurilap-kabeneran, kuring parantos ngumpulkeun sababaraha tempat anu pangsaéna pikeun mésér perhiasan ...
    Maca deui
  • Palang-laut: pamekaran pang anyarna ngeunaan tempat mutiara-Perhiasan Usaha Palang-laut: pamekaran pangénggalna ngeunaan mutiara

    Mutiara kagum sareng dipikacinta ku jalma ti saprak jaman kuno. Aranjeunna diapresiasi pisan di Yunani kuno sareng Roma, sareng ti saprak éta, aranjeunna parantos dikenal di panjuru dunya salaku objék hiasan sareng nilai. Hiasan ieu asalna ti sakumna dunya. Masih aya mutiara alami ...
    Maca deui
  • which one wears for a longer time for various of pearls?

    anu mana anu nganggo waktos anu langkung lami pikeun sagala rupa mutiara?

    Cai laut Mutiara Akoya: Lapisan luar anu ipis sareng bubuk gampang murag. Bubuk mutiara langkung kandel 0,4mm tiasa dianggo salami 5 taun, tapi gloss bakal lemah sareng kedah digosok. Mutiara Laut Kidul: Sadaya Mutiara Laut Kidul (Bodas Australia, Mutiara Emas, Tahiti), hav ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2