Diukir Mutiara Cai Tawar

Diukir Mutiara Cai Tawar

Naha anjeun ngaraoskeun mulus buleud mulus teuing bosen?

Hayu urang gaduh sababaraha fun ngeunaan ukiran manik mutiara tawar.

Ieu mangrupikeun mutiara cai tawar leupas anu dikukir tangan.

Sagala pola ukiran khusus aya.

1-1605858933000
3-1605858977000
4-1605859038000
2-1605859092000

Perhiasan Zhuji parantos kalibet dina ngokolakeun mutiara, manufaktur, ngarancang sareng ngekspor perhiasan mutiara, perhiasan pérak, perhiasan emas ogé perhiasan batu semi mulia langkung ti 25 taun. Kami gaduh kebon ngokolakeun mutiara nyalira. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis mutiara, mangga ngahubungan kami.


Pos waktos: Jan-18-2021