Manik Mutiara Emas anu dicelup sareng Manik Mutiara Laut Kidul

Manik Mutiara Emas anu dicelup sareng Manik Mutiara Laut Kidul

Mutiara emas anu biasana urang carioskeun ngarujuk ka Mutiara Laut Kidul, anu mangrupikeun jenis mutiara laut lahir di sagara kalér Australia, Pilipina, Malaysia sareng Nusantara Indonésia. Kusabab warna emasna, maka disebat Mutiara Laut Kidul, disebut ogé Mutiara Laut Kidul. Henteu janten masalah dina hal perménaan atanapi harga, éta tiasa disebat raja mutiara. Mutiara Laut Kidul anu berkualitas bahkan langkung langka.

Umumna ngagaduhan diaméter 9-16mm Mutiara Laut Kidul, anu kalolobaanna antara konéng sareng bodas, jumlah leutik anu permén dina emas anu beunghar.

zhf1

Kusabab kitu, harga manik emas tinggi pisan. Ngudag pasar ngajantenkeun seueur pabrik milih ngalelepkeun mutiara. Janten, kumaha urang ngabédakeun mutiara dicelup sareng mutiara emas alam?

1, Warna

Warna manik anu dicelup lemes, tapi warna mutiara alami henteu warna padet, sering aya warna anu ngiringan. Hurungkeun mutiara lalaunan, sareng anjeun tiasa ningali sakedik kilat sapertos pelangi terus-terusan robih. Warna mutiara anu dicét bakal seueur teuing, henteu masalah ti mana sudutna katingalina sami, janten aranjeunna jelas beda sareng mutiara alami.

sdgre2

2, Spot

Pikeun mutiara anu dicét, pigmén bakal netep di tempat anu kapadetanna rada handap, maka tempatna bakal kabentuk, nanging, mutiara alami gaduh warna anu kawilang saragam sareng teu aya fenomena sapertos kitu.

szgre3

3, Harga

Upami anjeun mendakan Mutiara Laut Kidul anu warna emasna euyeub sareng bentukna saé, tapi hargana murah pisan, janten perhatosan. Kusabab proporsi mutiara Laut Kidul kalayan warna anu saé, bentukna anu saé sareng sampurna pisan leutik, hargana bakal langkung mahal.

Upami ngajual nyatakeun yén aranjeunna gaduh mutiara emas bunderan 11-13mm, sareng hargana langkung mirah tibatan anu anjeun kantos terang, tinggal jauh tina éta.

4, Ukuran

Upami ukuran Laut Kidul Mutiara kirang ti 8mm diaméterna, anjeun kedah waspada.

Diaméterna Mutiara Emas umumna 9-16mm, anu raos umum.

5, Tés

Upami anjeun henteu yakin naha mutiara anu anjeun mésér parantos dicét, mangga candak ka lembaga uji anu berwibawa pikeun diuji.

dfghxr4


Waktos Post: Jul-03-2021