Mutiara ubar

Mutiara ubar

Mutiara mangrupikeun batu permata organik kuno, dihasilkeun dina moluska mutiara sareng moluska nacre. Éta dihasilkeun ku aksi éndokrin. Manik-manik mineral anu ngandung kalsium karbonat dirakit tina sajumlah seueur kristal aragonit alit.

Komposisi mutiara alami nyaéta: 91,6% CaCO3, 4% H2O, 4% bahan organik 、 0,4% zat sanés. 

Sareng ngandung rupa-rupa asam amino: Leusin, Methionine, Alanine, Glycine, Glutamic acid, Aspartic acid, sareng sajabana Salaku tambahan, éta ogé ngandung langkung ti 30 jinis unsur tilas, taurin, vitamin anu beunghar, sareng péptida.

1  

 1, bubuk Mutiara tiasa ngubaran rasa teu tenang, kesel, insomnia, sareng sajabana. Éta tiasa épéktip ku ngagunakeun nyalira. Bubuk mutiara sareng madu tiasa dicandak sacara lisan, anu tiasa mupus panas sareng detoksifikasi sareng ngatur seuneu ati.

 2, bubuk Mutiara ngagaduhan pangaruh mersihan panas sareng ngaluarkeun seuneu, ngaleungitkeun racun sareng nyeri. Nalika nyageurkeun panyakit sungut sareng létah, permén karét anu ngabareuhan, sareng borok tikoro, éta sering dianggo sareng Borax, Indigo Naturalis, Camphor, Scutellaria, sareng Renzhongbai, total di bubuk janten campuran teras dicampur, anu sacara efektif tiasa direngsekeun ku niup kana tatu.

 3, Aplikasi éksternal tiasa dianggo pikeun ngubaran bintik kulit, sareng produk perawatan kulit kalayan bahan bubuk mutiara tiasa nyegah pigmén kulit sareng gaduh pangaruh perawatan kulit sareng kaéndahan.

 2

Catet yén kusabab mutiara ubar teu tiasa ngandung bahan kimia, mutiara teu tiasa digosok. Mutiara anu didamel tina bubuk mutiara umumna kualitas paling parah, sareng harga na bakal murah.

Nyatana, mutiara cai laut ogé tiasa didamel bubuk mutiara, sareng éta langkung épéktasi tibatan mutiara cai tawar sabab mutiara cai laut dipelak di laut sareng mineral alami anu euyeub pisan sareng sababaraha rupa gizi. Mutiara cai laut langkung nyegerkeun, pelembab dina laut anu tiis, janten pangaruh anti radang langkung saé.

3

Nanging, produksi mutiara cai laut relatif leutik, sareng kaseueuran mutiara laut gaduh inti. Inti kedah dipiceun sateuacan digiling. Waragadna mahal sareng ngolahna sesah. Maka, harga taneuh bubuk mutiara tina mutiara laut tiasa langkung awis.

  


Waktos Post: Jan-29-2021