Mutiara cangkang

Mutiara cangkang

Naon ari mutiara cangkang?

Seueur jalma resep pisan kana mutiara, tapi ngan ukur sabagian diantara aranjeunna anu terang mutiara cangkang sareng anu sanésna bakal nyarios naon mutiara cangkang éta? sareng aranjeunna mutiara palsu?

Mutiara cangkang mangrupikeun 'mutiara' énggal anu didamel ku cangkang. Jalma-jalma muka tiram sareng nyokot mutiara, ngabersihan cangkang sareng ngagiling cangkang kana bubuk, teras ngarobih bentukna sesuai anu diperyogikeun bentukna. Manik cangkang réngsé.

TW6A4864-160075420700011

Aranjeunna mutiara palsu?

Mutiara otentik sareng mutiara cangkang bénten, mutiara cangkang bakal rentang warna langkung ageung sareng hargana henteu mahal seueur jalmi anu terjangkau, mutiara cangkang bakal gaduh seueur bentuk anu tiasa dirobih, bentuk mutiara asli aranjeunna sadayana tiasa ngarobih sapertos aranjeunna sareng ogé tiasa ngadamel seueur bentuk anu sanésna mutiara asli henteu gaduh.

Salaku cangkang mutiara didamel ku jalma kualitas na tiasa dikendalikeun, kalobaannana gaduh permukaan anu saé sareng kualitas luhur. Mutiara cangkang didamel ku manusa, éta nunjukkeun kelirna anu saé, ukuran, penampilan anu saé, nyiptakeun mutiara anu sampurna.

TW6A4865-160075422700111

Perhiasan mutiara cangkang

Beuki loba Perhiasan nampi nganggo cangkang mutiara pikeun ngadamel pinggel, kalung, cincin, broach, sabab seueur bentukna janten seueur perhiasan nganggo produk bentuk anu seueur seueur perhiasan modis.

Perhiasan Zhuji ogé ngadamel seueur mutiara cangkang sareng Perhiasan cangkang upami anjeun resep éta mangga ngahubungi kami.


Waktos Post: Sep-22-2020