Mutiara bodas vs mutiara warna

Mutiara bodas vs mutiara warna

Mutiara ogé ngagaduhan warna anu warna-warni. Sanaos jalma-jalma henteu acan acan lengkep nyindekkeun sabab-sebab pembentukan warna mutiara warna-warni, éta tiasa disimpulkeun tina warna mutiara yén warna mutiara ngagaduhan hubungan anu saé sareng indung-mutiara anu ngahasilkeun éta. Laut Laut Mutiara sering dihasilkeun dina emas anu dibungkus, sedengkeun mutiara hideung dihasilkeun dina cangkang biwir hideung.

news714 (1) (1)
news714 (3)

Mutiara umum urang sadayana bodas, janten seueur jalma mikirkeun perhiasan mutiara bodas nalika aranjeunna nyebut mutiara. Nyatana, ieu ngan ukur ilusi. pink sareng ungu ilahar dina mutiara cai tawar nembé. 

news714 (2) (1)

Warna na janten langkung warna-warni ku kamajuan téknologi budidaya mutiara. Warna anu paling penting pikeun dipilih gumantung kana karesep pribadi, tapi punten ogé perhatoskeun naha warna mutiara alami sareng jelas, sareng hindarkeun mésér anu dicét.


Waktos Post: Jul-14-2021