Anting Mutiara, Anting Klaster Mutiara, Anting Stud Mutiara, Anting Mutiara Emas, Anting Panganten, Anting Kawinan, PE007

Anting Mutiara, Anting Klaster Mutiara, Anting Stud Mutiara, Anting Mutiara Emas, Anting Panganten, Anting Kawinan, PE007

Pedaran pondok:

Anting Kluster Mutiara Tawar Mutiara Asli dina 925 Tulisan Emas Sterling, Giwang Anting Mutiara Bodas Asli, Anting Mutiara Panganten.


Detil Produk

Tanda Produk

Anting Mutiara, Anting Klaster Mutiara, Anting Stud Mutiara, Anting Mutiara Emas, Anting Panganten, Anting Kawinan, PE007

4mm tombol mutiara tawar

Pérak sterling ku gelang emas 18K.

Sayogi Dina 925 pérak Sterling, pérak nganggo emas dilapis, pérak nganggo emas acuk dilapis.

Anting Kluster Mutiara Tawar Mutiara Asli dina 925 Tulisan Emas Sterling, Giwang Anting Mutiara Bodas Asli, Anting Mutiara Panganten.

Didamel nganggo 925 pérak sterling atanapi emas 18k dilapis 925 pérak sterling.

Papatong panceg. Anting-anting mutiara klasik diciptakeun deui. Bola anu lemes ieu ngagaduhan seueur mutiara leutik anu masihan tampilan klasik tina modernisme. Tumpukkeun aranjeunna, teu cocog sareng aranjeunna atanapi anggo nyalira pikeun tampilan sapopoé anu pamungkas.

Bahan mutiara cai tawar
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik 4mm tombol mutiara tawar
Warna Bodas, Pink, Gray sareng Merak
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 10g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,020 kg
Jenis Paket kantong opp sareng kantong kado

Jumlah(Buah)

1 - 100

101 - 1000

101 - 1000

Est. Waktos prosés(poé)

10

20

25-40

TW6A8317-1588832710000

Anting Mutiara Berkualitas Tinggi Cina, Anting Klaster Mutiara,
Anting-anting Stud Mutiara, Anting Mutiara Emas,
Anting Panganten, Anting Kawinan, PE007

TW6A8322-1588832717000

Anting Mutiara, Anting Klaster Mutiara,
Anting-anting Stud Mutiara, Anting Mutiara Emas, Anting Panganten,
Anting Kawinan, Pabrik & Panyekel PE007

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami