Anting Mutiara Hoop, Anting Mutiara Alami, Anting Mutiara Lingkaran Mutiara, Gelang Delicate, Anting Mutiara Manik, Hadiah Panganten awewe,

Anting Mutiara Hoop, Anting Mutiara Alami, Anting Mutiara Lingkaran Mutiara, Gelang Delicate, Anting Mutiara Manik, Hadiah Panganten awewe,

Pedaran pondok:

Anting Mutiara Hoop, Anting Mutiara Alami, Anting Mutiara Lingkaran Mutiara, Gelang Halus, Anting Mutiara Manik, Kado Panganten, Hadiah Ibu, PE003


Detil Produk

Tanda Produk

Anting Mutiara Hoop, Anting Mutiara Alami, Anting Mutiara Lingkaran Mutiara, Gelang Halus, Anting Mutiara Manik, Kado Panganten, Hadiah Ibu, PE003

Tombol mutiara tawar 3-4mm

Pérak sterling ku gelang emas 18K.

Sayogi Dina 925 Pérak pérak, pérak nganggo emas dilapis, pérak nganggo emas naros dilapis.

Anting-anting gelang mutiara tawar, pérak Sterling, Hoop, Stylish, trendi, Anting Mutiara, Anting Rantai Tenis, Perhiasan mutiara Tenis

Anjeun · AKAN · CINTA · INI

Anting geulis sareng gaya pikeun babaturan, sadulur, ulang taun, ulang taun

Aranjeunna bakal bogoh ka perhiasan sparkling

Pikeun kasempetan naon waé éta mangrupikeun tempat nongkrong santai sareng rerencangan, jalan-jalan di taman atanapi wengi romantis, anting-anting mutiara alami ieu bakal sampurna ngalengkepan tampilan anjeun ♥

Bahan mutiara cai tawar
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik Tombol mutiara tawar 3-4mm
Warna Bodas, Pink, Gray, sareng Merak
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 10g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,020 kg
Paket-Tipe kantong opp sareng kantong kado

Jumlah
(Buah)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Waktos prosés
(poé
10 20 25-40

TW6A8342-1588831085000

Anting Mutiara Berkualitas Tinggi Cina, Anting Mutiara Alami,
Anting-anting Hoop Circle Mutiara, Hoops Halus,
Anting Mutiara Manik, Kado Panganten,

TW6A8348-1588831095000

Anting Mutiara Hoop, Anting Mutiara Alami,
Anting-anting Hoop Circle Mutiara, Hoops Halus,
Anting Mutiara Manik, Kado Panganten, Pabrikan & Suplemén

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami