Perhiasan Kulit Mutiara Set, Mutiara Kulit Choker Sareng Anting

Perhiasan Kulit Mutiara Set, Mutiara Kulit Choker Sareng Anting

Pedaran pondok:

Choker kulit mutiara anu dihias indah ieu bakal ngajantenkeun anjeun sakumaha unik sapertos mutiara ieu, jalma anu kaéndahan alam, éta ogé bakal muji kapribadian anjeun ogé. Sederhana, anggun, sareng gampang dipakena, bakal pas sareng kaseueuran baju jero, kalung anu cocog pikeun dilapis. Kado sampurna pikeun batur ogé.


Detil Produk

Tanda Produk

10mm mutiara tawar barok

Kulit hideung

18 inci tina kalung;

7,5 inci tina pinggel

jepitan lobster ku ranté extender pikeun ngalereskeun sadayana

Sayogi Dina Kelir Bodas, katumbiri, pink, kulawu sareng hideung

Choker kulit mutiara anu dihias indah ieu bakal ngajantenkeun anjeun sakumaha unik sapertos mutiara ieu, jalma anu kaéndahan alam, éta ogé bakal muji kapribadian anjeun ogé. Sederhana, anggun, sareng gampang dipakena, bakal pas sareng kaseueuran baju jero, kalung anu cocog pikeun dilapis. Kado sampurna pikeun batur ogé.

Unggal mutiara béda sareng teu aya anu sami, ieu ngajantenkeun unggal-unggal na khusus sareng unik. Mutiara tawar nawiskeun kakawasaan cinta, perlindungan, hikmah, artos, sareng tuah. 

Bahan mutiara cai tawar
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik 10mm mutiara tawar barok
Panjangna 18 "tina kalung, 7,5" tina pinggel
Warna Bodas, katumbiri, pink, kulawu sareng hideung
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 50g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,030 kg
Jenis Paket kantong opp sareng kantong kado

Jumlah
(Buah)
1 - 100 101 - 1000 > 1000
Est. Waktos prosés
(poé
10 20 25-40

SET012-1590215254000

Sétan Perhiasan Kulit Mutiara,
Choker Kulit Mutiara sareng Anting

TW6A8767-JPG--1590215261000

Sétan Perhiasan Kulit Mutiara,
Choker Kulit Mutiara sareng Anting

TW6A8771-JPG--1590215272000

Sétan Perhiasan Kulit Mutiara,
Choker Kulit Mutiara sareng Anting

TW6A8772-JPG--1590215283000

Sétan Perhiasan Kulit Mutiara,
Choker Kulit Mutiara sareng Anting

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami