Mutiara Set- Asli Budaya 9-10mm 3-4mm Bodas Gray Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Bridesmaid Gift

Mutiara Set- Asli Budaya 9-10mm 3-4mm Bodas Gray Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Bridesmaid Gift

Pedaran pondok:

Kalung & Gelang Mutiara anu luar biasa ieu Ditetepkeun kalayan Mutiara anu saé sareng kualitas luhur kalayan harga anu terjangkau.


Detil Produk

Tanda Produk

18 inci tina kalung;

7,5 inci tina pinggel

925 cepil pérak sterling pérak

Sayogi Dina Kelir Bodas, katumbiri, pink, kulawu sareng hideung

Mutiara dipilih sacara taliti sareng sacara individual dirajut dina tali sutra anu kuat pisan pikeun pakean anu aman. 

Kalung mutiara tawar bakal ngajantenkeun anjeun katingali langkung anggun, anu bakal ngajantenkeun kado anu hadé pikeun kasempetan naon waé.

Kalung & Gelang Mutiara anu luar biasa ieu Ditetepkeun kalayan Mutiara anu saé sareng kualitas luhur kalayan harga anu terjangkau. 

Abdi tiasa ngadamel ukuran budak ogé ... Punten tong hilap nyebatkeun umur budak awéwé nganggo perhiasan atanapi ukuran pigeulang anu anjeun peryogikeun.

Bahan mutiara cai tawar
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik 9-10mm3-4mm caket mutiara cai tawar buleud
Panjangna 18 "tina kalung, 7,5" tina pinggel
Warna Bodas, katumbiri, pink, kulawu sareng hideung
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 50g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,070 kg
Jenis Paket kantong opp sareng kantong kado

Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 1000 > 1000
Est. Waktos prosés(poé) 10 20 25-40


1-1590214959000

Mutiara Set- Asli Budaya 9-10mm 3-4mm Bodas Gray Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Bridesmaid Gift

TW6A7776-1590214966000

Mutiara Set- Asli Budaya 9-10mm 3-4mm Bodas Gray Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Bridesmaid Gift

TW6A7783-1590214973000

Mutiara Set- Asli Budaya 9-10mm 3-4mm Bodas Gray Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Bridesmaid Gift

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami