Produk

Produk

  • Freshwater pearl bag strap chain

    Ranté tali kantong mutiara tawar

    The strand is made of pure natural freshwater pearl beads. Natural white color of the pearl. The length is 13.5 inches and the size can be adjusted. If you have other needs, we can provide DIY pearls in various shapes, including other dyed pearls. It can also be customized. If you are interested, please click to "chat" button. Our company has more than 20 years of jewelry making experience, and has a lot of experience and skillful technology in the production of various gems, pearls, gold and silver jewelry

  • 3-layer fresgwater pearl bracelet

    3-lapisan gelang mutiara fresgwater

    Gelangna didamel tina manik mutiara tawar alami. Bodas alami, pink, warna persik tina mutiara. Panjangna 8 inci sareng ukuran na tiasa disaluyukeun. Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan anu sanés, urang tiasa nyayogikeun mutiara cai tawar dina sababaraha bentuk, kalebet mutiara anu dicelup sanés. Éta ogé tiasa ngaropea. Upami anjeun resep, punten kersa ngahubungi kami. Perusahaan urang gaduh langkung ti 20 taun pangalaman ngadamel perhiasan, sareng gaduh seueur pangalaman sareng téknologi terampil dina produksi rupa-rupa permata, mutiara, perhiasan emas sareng pérak

  • Cute kitty round pearl jewelry set

    Set perhiasan mutiara bule lucu imut

    The jewellery set is made of round natural fresh water pearl beads, zircon with alloy. Pearl's size is various and the pearl beads can be adjusted. If you have other needs, we can provide DIY pearls in various shapes, including other dyed pearls. It can also be customized. If you are interested, please click to "chat" button. Our company has more than 20 years of jewelry making experience, and has a lot of experience and skillful technology in the production of various gems, pearls, gold and silver jewelry

  • Akoya Rings

    Akoya Cingcin

     

    Warna awak mutiara Akoya Cina lolobana bodas. Manik-manik buleud nyata warna pink nyaéta anu paling berharga. Kusabab cangkang indung mutiara Akoya ukuranana leutik, mutiara anu dibudidayakeun ogé relatif leutik, sareng mutiara langkung ageung ti 9 mm langkung langka sareng langkung awis. Warna umum nyaéta bodas, krim, emas entéh, sareng biru pérak. Warna dasarna ngungkabkeun warna mawar anu unik, anu matak hérang pikeun awéwé mana waé. Éta lemes, elegan, ngalamun, sareng berharga. Warna pink pink anu unik ngajantenkeun seueur rasa anu luar biasa ngagaduhan tempat anu lemes pikeun éta.

  • 7mm Round Freshwater Pearl Bracelet, Black Pearl Bracelet

    7mm Gelang Mutiara Cai Tawar Babak, Gelang Mutiara Hideung

    Mutiara cai tawar hideung mangrupikeun mutiara anu dicét, anu ngawangun pikeun kurangna warna mutiara tawar alami. Manik emas ngajantenkeun gelang henteu saderhana, samentawis méréskeun mutiara moal murag. Gelangna didamel tina mutiara cai tawar 7mm Babak sareng 925 pérak, emas dipelak, ngajantenkeun warnana katingalina teu kontradiksi teuing. Mutiara hideung, tapi siga biru merak ti kajauhan. Kelirna anu éndah tiasa narik panon masarakat dina waktos anu sateuacana.

  • Fashion Freshwater Pearl Brooches Shell & Gold Plated Jewelry Wedding Elegant Zircon Flower Brooch Pins For Women

    Pantun Air tawar Mutiara Bros Shell & Emas Disepuh Perhiasan Pernikahan Elegan Zircon Kembang Brooch Pin Kanggo Awéwé

    Pin bros ieu didamel nganggo mutiara tawar alami, mutiara sareng tambaga. Bentuk kembang anu saé nambihan sentuhan kalembutan ka anu ngagemna. Pin bros ieu cocog pisan pikeun usum semi. Nalika sadayana pulih, kembang sareng pepelakan bros ngalengkepan, saolah-olah aranjeunna silih ngaréspon yén semi parantos sumping. Pin bros ieu nganggo manik-manik mutiara kancing, anu sapinuhna ngagambarkeun kaéndahan mutiara tanpa nyeri. Mutiara sareng kelopak ampir dicampurkeun, anu ngajantenkeun jalma henteu tiasa dibédakeun.

  • 26-29mm Natural Color Biwa Freshwater Pearl Bead Strands

    26-29mm Warna Alami Mutiara Cai Tawar Mutiara Manik

    Ngaran manik Biwa asalna ti Tasik Biwa di Jepang. Mutiara anu dihasilkeun di Danau Biwa umumna disebut manik Biwa. Nanging, kusabab polusi serius di perairan Danau Biwa di Jepang, dina dasarna teu aya deui mutiara anu tiasa dibudidayakeun ti Danau Biwa.

    Di Cina, rupa-rupa mutiara dibudidayakan, sareng mutiara biwa mangrupikeun salah sahiji. Bentuk awakna panjang sareng langsing, anu mangrupikeun ciri anu jelas pisan sareng kaunggulanana dibandingkeun sareng sagala rupa mutiara asli atanapi bujur. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun perhiasan DIY tina sababaraha bentuk, pesona na teu aya tandingan sareng mutiara anu sanés, sareng éta ogé langkung mancawura

  • 7-7.5mm Freshwater Pearl round Pearl Beads

    7-7.5mm Mutiara Cai Tawar buleud Mutiara

    Kusabab mutiara cai tawar dibudidayakeun tanpa inti, éta bakal kapangaruhan ku faktor anu langkung éksternal nalika tumuh. Aya seueur mutiara bentukna henteu teratur. bentuk umumna buleud, lonjong, ngawangun tombol, ngawangun béas, bentuk tomat, bentukna khusus, sareng diantarana, mutiara buleud kirang ti 5% tina total kaluaran mutiara. Mutiara anu buleud sareng sampurna dina kaayaan cahaya anu kuat leres-leres aya dina puluhan rébu, janten nilai mutiara tawar anu saé masih luhur pisan. Éta lumrah pikeun mutiara tawar kualitas luhur janten rébuan malahan bahkan puluhan rébu.

    Mutiara cai tawar beunghar warna, umumna bodas, katumbiri, pink, ungu sareng warna alam anu sanésna, sareng permukaan mutiara lemes sareng hérang na lemes, ngagemana ngagambarkeun watek awéwé wétan.

  • Button Shape White Pink Color Mabe Beads for Pair Jewelry Making 9-10mm Freshwater Pearls No Hole

    Tombol Wangun Bodas Pink Warna Mabe Manik-manik Pikeun Pasangan Perhiasan Ngadamel 9-10mm Mutiara Cai Tawar Teu liang

    Ieu mutiara Mabe asli. Kelirna alami. Sanaos permukaanna lemes pisan, sababaraha tékstur tiasa jelas katingali dina cahaya anu kuat, sareng tékstur ieu nambihan jinis kaéndahan anu béda-béda. Ngajantenkeun kana aksésoris papakéan bakal nambihan sababaraha sorotan kana baju, saderhana tapi monoton. Sareng ukuran na ogé ageung pikeun mutiara mabe, éta tiasa ngajantenkeun anjeun janten titik fokus. Sareng éta henteu bénten sareng mutiara, ieu cocog pisan pikeun jalma anu ngagaduhan gangguan obsesip-kompulsif, ogé pikeun pemula DIY

  • H Shape Cultured Fresh Water Pearl Strands Women and Men Jewelry Material Beads DIY Necklace Bracelet Baroque Style

    H Bentuk Budidaya Mutiara Cai Segar Kabeungkeut Awéwé sareng Lalaki Bahan Perhiasan Manik-manik DIY Kalung Gelang Gaya Barok

    Mutiara bentuk H mangrupikeun jinis mutiara héteroséksual, anu kagolong kana mutiara Baroque. Mutiara bentuk H jarang sareng boro nembongan dina kahirupan urang. Ieu mutiara cai tawar anu dibudidayakeun sareng inti anu ditanamkeun di jerona, janten bubuk mutiara tumuh sareng ngabungkus inti di jero nalika tumuh. Bentuk inti nempatkeun bentuk mutiara. Tapi henteu sadayana mutiara bakal tumuh sesuai sareng bentuk kapang anu aya di jero, sareng mutiara anu tumuh janten bentuk kapang jarang, sareng ukuran anu saéna henteu benten henteu kirang kirang.

  • Adjustable Handmade Freshwater Pearl Bracelet

    Gelang Mutiara Cai Tawar Buatan Tangan anu tiasa diatur

    Gelang ieu didesain muka, janten cocog pisan pikeun saha waé pikeun dianggo, sareng moal ngajantenkeun jalma raoseun. Asesoris mutiara nambihan kaanggotaan feminin pikeun éta ogé ngajantenkeun pinggel henteu monoton. Dua mutiara dina waktos nutup nunjukkeun sakedik ati-ati. Komo upami anjeun ngalieuk leungeun anjeun sareng nyandak naon-naon, anu sanés tiasa ningali perhiasan mewah-low low ieu dina pandangan.

    Tangtosna, éta ogé tiasa digentos ku warna mutiara anu sanés, sapertos pink, ungu, sareng persik, ieu dumasar kana karesep pribadi. Tapi urang ogé merhatoskeun masalah cocog warna.

  • 16mm  Freshwater Pearl Edison Pearl Beads

    16mm Manisan Cai Mutiara Edison Mutiara

    Mutiara Edison mangrupikeun mutiara berbudaya nuklir tawar, anu jumlahna langkung ageung tibatan mutiara cai tawar biasa. Boh diaméterna sareng kacaangan caket kana mutiara inti laut laut anu mahal, sareng Edison umumna parantos dibudidayakeun henteu langkung ti tilu taun, janten éta ogé ngagaduhan warna anu warna sareng harga murah anu tanpa mutiara cai tawar inti. Tapi henteu sadayana mutiara Edison sampurna buleud, bagian ageung diantarana bakal tumuh kana bentuk Baroque, babak anu sampurna kalayan sababaraha cacadna langka.

    Tapi cacat anu fatal ngajantenkeun henteu disambut teuing! Saatos nganggo sababaraha waktos, permukaan lapisan mutiara Edison bakal katingali garis-garis halus. Beungeut mutiara janten henteu lemes deui, kaleungitan hérang, sareng warnana kusam.

123456 Teras> >> Halaman 1/6