Susunan 7 Anting Stud Mutiara, Kado Budak Kembang, Anting Pikeun Orok

Susunan 7 Anting Stud Mutiara, Kado Budak Kembang, Anting Pikeun Orok

Pedaran pondok:

Susunan 7 Anting Stud Mutiara, Stuffer Stok, Kado Gadis Kembang, Anting pikeun Orok, Stud Mutiara Bodas, Krim Mutiara Stud, Pink Mutiara Stud, PE001


Detil Produk

Tanda Produk

Susunan 7 Anting Stud Mutiara, Stuffer Stok, Kado Gadis Kembang, Anting pikeun Orok, Stud Mutiara Bodas, Krim Mutiara Stud, Pink Mutiara Stud, PE001

Mutiara cai tawar tombol 7-8mm

Tulisan ceuli pérak Sterling disertakeun ku panyokong pérak standar.

Sayogi Dina Sadaya Warna

Sakumpulan anting stud mutiara dina 925 kancing pérak sterling, mutiara ukuranana 7-8mm, éndah 3 warna alami kaasup. Mangrupikeun kado anu sampurna pikeun praméswari atanapi ulang taun, Ulang taun, Akad Nikah, Kawinan, Hari Ibu, dinten Valentine, atanapi ngan ukur hadiah pikeun anjeun nyalira.

Kami gaduh seueur mutiara warna. Anjeun tiasa milih warna anu anjeun pikaresep. Kami bakal ngajantenkeun anjeun gratis

Mangrupikeun kasenangan pikeun urang pikeun ngabahagiakeun jalma. Kami narékahan pikeun nyayogikeun anjeun suplai pangsaéna dina harga anu pangsaéna.

Bahan mutiara cai tawar
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik Mutiara cai tawar tombol 7-8mm
Warna Bodas, Pink, Gray, sareng Merak
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 15g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,020 kg
Paket-Tipe kantong opp sareng kantong kado

Jumlah
(Buah)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Waktos prosés
(poé
10 20 25-40

TW6A0706-1588732190000

Cina Kualitas Tinggi Sét tina 7 Anting Stud Mutiara,
Kado Gadis Kembang, Anting-Anting Kanggo Orok

TW6A0707-1588732202000

Set tina 7 Anting Stud Mutiara, Kado Gadis Kembang,
Anting-Anting Kanggo Produsén Orok & Suplier

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami