Anting-anting Hoop Emas Emas Mutiara Sederhana & Dainty, pe005

Anting-anting Hoop Emas Emas Mutiara Sederhana & Dainty, pe005

Pedaran pondok:

Anting-anting Mutiara Kandel Anting-Anting Mutiara 18k Emas Mawar Emas atanapi Pérak Sterling sareng Mutiara Budidaya Anting-anting Huggie Dainty Gold Hoops


Detil Produk

Tanda Produk

Anting-anting Hoop Emas Emas Mutiara Sederhana & Dainty, pe005

15mm koin mutiara tawar

Pérak sterling ku gelang emas 18K.

Sayogi Dina 925 Pérak pérak, pérak nganggo emas dilapis, pérak nganggo emas naros dilapis.

Mutiara Cai Tawar Bodas Asli Asli sareng 925 Sterling Gold Hoop.

Anting mutiara tawar anu menawan sareng minimalis sumping dina emas 18K dilapis emas 925 pérak.

Anting-anting Mutiara Kandel Anting-Anting Mutiara 18k Emas Mawar Emas atanapi Pérak Sterling sareng Mutiara Budidaya Anting-anting Huggie Dainty Gold Hoops

Anting-anting gelang mutiara tawar 18k emas ieu anu sampurna pikeun awéwé atanapi lalaki anu hoyong sakedik saring! Dijieunna tina pérak sterling, éta teras dilapis emas pikeun umur anu langkung lami deui!

Bahan mutiara cai tawar
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ukuran manik 15mm koin mutiara tawar
Warna Bodas, Pink, Gray sareng Merak
MOQ 20 pcs
Waktos pangiriman 20 dinten
Ngepak polybag
OEM enya
Beurat 10g

Bungkusan & Pangiriman
Ngical Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal 5X5X2 cm
Beurat kotor tunggal 0,020 kg
Jenis Paket kantong opp sareng kantong kado

Jumlah
(Buah)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Waktos prosés
(poé
10 20 25-40

TW6A5995-1588831785000

Cina Berkualitas Tinggi Sederhana & Eneng Budak Budak
Anting-anting Emas Mutiara Koin, PE005

TW6A5998-1588831791000

Saderhana & Dainty tunggal budidaya koin Mutiara Emas
Anting-anting Hoop, Pabrik & Panyekel PE005

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami